Beoordelingen

9,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,5
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
9,4

Beoordelingen

    Frans
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 oktober 2017

    een geweldige plek voor een bezoek aan Pretoria of als tussentop voor een rondreis.

    Het is gesitueerd in een zgn gated community, dit heeft voordelen maar het maakt ook dat je je opgesloten voelt. Een keuze!
    ontzettend vriendelijke mensen, die erg hun best doen om het naar je zin te maken. De kamer was prima en aan alles was gedacht. het ontbijt was perfect. Parkeren op eigen terrein.
    Hartmut
    de

    Beoordelingsscore

    8,3
    22 mei 2018

    Warm Hospitality

    Marie
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    8 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Simon
    ch

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 april 2018
    The stay was a dream. Friendly owners, wonderful house, beautiful rooms. It was perfect. Thank you!
    Del
    fi

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 maart 2018

    Peaceful environment and very nice host

    Felt very much at home, it is a secured environment. The host were very pleasant and helpful in meeting my needs. I warmly recommend!
    Richard
    za

    Beoordelingsscore

    7,9
    6 maart 2018

    This was our second trip and I will definitely stay there when next in Pretoria

    No dislikes whatsoever.
    Very peaceful setting & secure. Great staff - very happy; and eager to look after the guests. The hostess has trained them well.
    BEVERLEY ANNE
    za

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    S_H
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    5 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Roelien
    za

    Beoordelingsscore

    10
    31 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Phutiane
    au

    Beoordelingsscore

    10
    5 januari 2018

    A wonderful and peaceful stay.

    Everything was perfect.
    The house was comfortable. The breakfast was divine. The property is in a quite and peaceful area.
    Andile
    za

    Beoordelingsscore

    10
    14 december 2017

    Excellent weekend away

    Food
    Feiendliness of the Management
    Paul
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    5 december 2017
    Good sized rooms, great breakfast and good location
    RI_Joana
    mz

    Beoordelingsscore

    10
    5 december 2017

    Feel like home in Pretoria

    to have stayed only 2 nights
    Hairdryer of good quality, the fruits and water at arrival on the room, beautiful garden
    Koen
    be

    Beoordelingsscore

    10
    19 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jordi
    za

    Beoordelingsscore

    10
    18 november 2017
    Service late at night was sublime.
    Lari
    za

    Beoordelingsscore

    7,9
    15 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Herman
    za

    Beoordelingsscore

    10
    14 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Christo
    za

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Michelle
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    7 november 2017

    Amazing awesome beautiful

    Everything was amazing from the owners to the staff I have never been made so welcome it was like being at home with some new members I can not sing their praises enough
    Hui Yun
    tw

    Beoordelingsscore

    9,6
    17 oktober 2017
    The breakfast was amazing!!!
Beoordelingen worden geladen